Co-fire

IT'S TIME FOR CO-FIRE

BOEK EEN KOOKWORKSHOP

ErVAAR DE KRACHT VAN CO-FIRE

6 JULI 2024

KOOKWORKSHOP ORANGERIE VLAGHEIDE MEIERIJSTAD

WORKSHOPS ORANGERIE HOME OF CO-FIRE

6 juli, 1 november en 22 november 2024.

Klaar om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen? Ga voor een avontuurlijke culinaire ervaring met de GrillRing-Sets CO van Co-Fire! Niet alleen zul je ontdekken hoe je heerlijk kunt koken op de GrillRing, maar je leert ook alle tips, recepten en mogelijkheden kennen die deze krachtpatser te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een gezellig familiediner, een origineel cadeau of een zakelijke bijeenkomst met een twist, deze kookworkshops hebben het allemaal.

Co-fire

Samen met Topkoks Genieten

Samen met ervaren topkoks maak je onder begeleiding een compleet diner met een scala aan verse groenten en uiteraard een smakelijk stukje vlees en/of vis. Het beste van alles? Reserveer hier uw workshop bij de Orangerie Home of Co-Fire. Wat kunt u verwachten van de workshop?

  • Praktische tips en trucs voor de GrillRing
  • Koken op de GrillRing met verse ingrediënten
  • Begeleiding van een of meerdere professionele koks
  • Samen koken en daarna heerlijk genieten van de verschillende gerechten, shared diner 4 gangen
  • Kosten: € 57,50 per persoon

De Groene schuur (Groessen) workshop Co-fire BBQ

Laat je betoveren in de kas

In de unieke ambiance van de kassen geniet je niet alleen van heerlijk eten, maar ook van de betoverende geuren van verse kruiden om je heen. Het is alsof je op vakantie bent, even helemaal weg van de dagelijkse sleur. En de enthousiaste deelnemers hebben ons al vaak verteld dat ze zich even in het buitenland waanden!

Op donderdag 12 september organiseert De Groene Schuur in Groessen  een gezellige en leerzame Co-Fire BBQ/Buitenkoken kookworkshop. Het wordt een gezellige, smaakvolle kookworkshop waarbij u gezamenlijk onder begeleiding van de koks een heerlijk 4-gangen diner gaat bereiden. Na het kokkerellen wordt er gezellig samen getafeld en na afloop krijgt u de recepturen mee naar huis.

We gaan koken met de GrillRing van Co-fire. De GrillRing is door haar vlammenspel niet alleen een spektakel om op te koken maar geeft u ook de mogelijkheid om op hoog culinair niveau uw maaltijd te bereiden. Daarnaast gebruiken we ook nog andere BBQ/buitenkook-technieken om het helemaal compleet te maken. 

U kunt zich voor deze kookworkshop met z’n tweeën of met een klein groepje voor deze kookworkshop aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. De kookworkshop vindt naar gelang het weer buiten of in onze binnentuin in de kas plaats, waardoor deze bij alle weersomstandigheden door kan gaan.   

Deze Co-Fire kookworkshop kost € 57,50 per persoon

Aanbieding: Voor de Co-Fire kookworkshop geldt dat u bij aankoop binnen 3 maanden van een GrillRing-Set 25% retour krijgt van de kosten van de workshop. Heeft u recent (< 3 maanden voorafgaand) al een GrillRing aangekocht? Ook dan komt u in aanmerking voor de 25% korting op de kookworkshop.
U kunt deze korting na het volgen van de workshop alsnog bij Co-Fire verkrijgen door op de link: info@co-fire.eu te klikken en de gewenste vragen in te vullen. Deze actie geldt voor maximaal 2 personen.