Co-fire

Voor de ervaring

Grillringset huren

Heeft u binnenkort een feestje of een speciaal etentje en wilt u uw culinaire vaardigheden naar een hoger niveau tillen?

Co-fire

In nederland & Belgie

GrillRing-set huren

Heeft u binnenkort een feestje of een speciaal etentje en wilt u uw culinaire vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Maar twijfelt u nog of u een GrillRing-Set moet aanschaffen?

Geen zorgen! Bij Co-Fire bieden we u de mogelijkheid om een GrillRing-Set te huren, zodat u deze eerst kunt uitproberen voordat u een beslissing neemt.

VERWENNERIJ VAN DE BOVENSTE PLANK! 

Of u een dag of meerdere dagen nodig hebt, wij hebben flexibele huuropties beschikbaar voor uw gemak. Huur een GrillRing-Set voor slechts € 69,- per dag en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze culinaire krachtpatser. Als u liever een vuurschaal wilt huren (tot 120 cm), dan kan dat al vanaf € 39,- voor een periode van 2 dagen.

Als u binnen 3 maanden na het huren van de GrillRing-Set besluit om een compleet GrillRing-Set aan te schaffen, hebben we een speciale aanbieding. U ontvangt maar liefst 50% van het huurbedrag terug! Stuur een e-mail naar info@co-fire.eu en vermeld uw bestel- of factuurnummer, evenals de datum waarop u de GrillRing heeft gehuurd. Wij zorgen ervoor dat u de korting ontvangt bij uw aankoop.

Maak van uw volgende culinaire avontuur een smaakvol succes met een gehuurde GrillRing-Set van Co-Fire.

Ervaar Co-Fire thuis

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het huren van een GrillRing-Set? Stuur een e-mail naar info@co-fire.eu We informeren u graag over de beschikbaarheid en de huurvoorwaarden.