Je bezorging is geleverd!

Je bezorging is geleverd!

Yes! Daar is hij dan, het nieuwe pronkstuk van jouw achtertuin. Het complete pakket, zorgvuldig ingepakt op de pallet, staat  voor je deur. En nu?

Zet de ‘anti’ in anti-aanbaklaag Je bezorging is geleverd!

In een ideale situatie kan de Grill-set direct op zijn beoogde plek worden geplaatst. Indien dit niet het geval is zullen we hieronder uitleggen hoe je dit gemakkelijk kunt doen. De samenstelling van de set kan variëren, afhankelijk van je bestelling, en bestaat uit modulaire elementen. Hierdoor kun je één voor één de onderdelen van de set verplaatsen. Om ze veilig van de pallet te verwijderen, is een mesje of schaar nodig.

Probeer voorzichtig het plastic van het pakket te ontdoen. Knip de plastic spanbanden door. Let op! Deze kunnen los omhoog schieten. Vergeet niet de pakbon van het plastic te verwijderen. Zodra alle onderdelen van de pallet zijn gehaald en naar hun uiteindelijke bestemming zijn verplaatst, kunnen we aan de slag met de montage.

In de verzending vind je tevens een bijgevoegde handleiding. Afhankelijk van de set kan het onderstel op zijn plek worden gezet. Bovenop het onderstel wordt in het midden de cortenstalen ring geplaatst. Deze ring maakt het mogelijk om de vuurschaal op diverse posities te zetten. Let erop dat je de positie van de vuurschaal enkel aanpast wanneer deze is afgekoeld en er niet in wordt gekookt!

De GrillRing kan direct in de schaal worden geplaatst. Deze is zo ontworpen dat hij 1 cm onder de rand van de schaal ligt, waardoor de optionele afdekplaat genaamd 'The Top' de GrillRing niet raakt. Zorg ervoor dat zowel de schaal als de GrillRing waterpas worden geplaatst. Anders zal alle olie naar één zijde van de GrillRing stromen. Indien je een Grill-set met een aslade hebt, is het van groot belang dat de schaal, ring en vuurschaal nauwkeurig zijn uitgelijnd.


Nu je alle onderdelen hebt geïnstalleerd, kunnen we doorgaan naar de volgende stap: het inbranden van de GrillRing.